Ree Park Safari

Ree Park Safari strækker sig over et 70 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. Filosofien er klar. Når man holder dyr i fangenskab, har man ansvar for at dyrene trives. Det forudsætter at en lang række faktorer spiller sammen. Blandt andet skal dyrene have masser af plads og mulighed for fysisk aktivitet.

Read More »

Givskud Zoo

I over 40 år har Givskud Zoo formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. Givskud Zoo startede i 1969 som Løveparken, og havde de første år kun løver. Siden da er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der ca. 70 forskellige dyrearter i parken..

Read More »

Kattegatcentret

Kattegatcentret ligger ved Grenaa Havn, helt ud til Kattegat. Her kan man både se, dufte og mærke havet hver eneste dag. Kattegatcentret åbnede i 1993 og siden da har mere en 6 millioner gæster besøgt det kendte center.

Read More »

Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet er Danmarks museum for mennesket, skibet og havet i oldtid og middelalder. Museet søger gennem udstillinger, forskning og eksperimentel arkæologi at skabe et levende og moderne museum, der gør vores maritime forhistorie interessant og relevant for nutidens mennesker.

Read More »

Planetariet

Tycho Brahe Planetarium leverer et univers af oplevelser – som er lærerigt for hele familien. Du kan opleve stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på – både i vores udstilling, på rumrejser i Rumteatrets kuppellærred eller til foredrag om astronomi og rumfart.

Read More »

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er opbygget og drives udelukkende af frivillig, ulønnet arbejdskraft, alle er meget dedikerede til at vedligeholde de gamle sporvogne og busser der har betjent mange forskellige danske byer gennem tiderne, en rigtig sjov og spændende oplevelse kan du få på museet.

Read More »

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er en af landets mest populære ferie og forlystelsesparker. I parken er der 60 forlystelse for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Der er en lang række forskellige temalande og på Sommerlands website kan du finde hjælp til at planlægge din tur rundt i parken.

Read More »

Frilandsmuseet

Princippet om at indrette bygningerne med genstande i historiske landskaber for at skabe helhedsbilleder er stadig grundstenen i Frilandsmuseets udstillingsprincip. Bygningerne giver dig et godt indblik i dansk kultur og historie

Read More »

Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint ligger på selve Møns Klint. Midt i den flotte – og til tider barske – natur. Centret er omgivet af den mytiske klinteskov mod syd, vest og nord. Mod øst – kun en snes meter fra bygningen – kommer Møns Klint. Et fald på 100 meter ned til stranden vidner om tiden fra Danmarks fødsel..

Read More »

Teknisk Museum

Danmarks Tekniske Museum har som formål at dokumentere og formidle udviklingen i naturvidenskab, teknik og industri samt herunder luftfart i det danske samfund. Museet har en lang række interaktive tilbud til de besøgende. Her er noget for alle med bare en lille smule teknisk interesse.

Read More »